Πρόσφατες Αναρτήσεις :
Internet Radio from Johny HiFI... . Σε τακτά χρονικά διαστήματα και όποτε οι υποχρεώσεις μας το επιτρέπουν, ανοίγουμε τα μουσικά μας πανιά , με ξεχωριστή μουσική, όλων των γενεών και των προτιμήσεων. http://supersonic.listen2myshow.com/

.

.
Home » » Σαν σήμερα 14 Ιανουαρίου!

Σαν σήμερα 14 Ιανουαρίου!

{[['']]}


1963, Οι The Rolling Stones δίνουν συναυλία με τον Charlie Watts για πρώτη φορά στα τύμπανα. Είχε μόλις αντικαταστήσει τον ντράμερ Tony Chapman. Νέο επίσης πρόσωπο στο σχήμα και ο μπασίστας Bill Wyman, ο οποίος αντικατέστησε τον Dick Taylor. Είναι η πρώτη συναυλία των Rolling Stones με αυτό το line up.
 1966, Ο David Bowie κυκλοφορεί το single “Can’t Help Thinking About Me” με την Parlophone Records. Είναι το πρώτο τραγούδι που ηχογραφεί με το όνομα David Bowie (David Jones). Επίσης είναι το πρώτο τραγούδι του Βρετανού καλλιτέχνη που κυκλοφορεί στην Αμερική. 
 1969, Γεννήθηκε ο Dave Grohl στο Γουόρεν του Οχάιο. Ξεκίνησε τη καριέρα του την δεκαετία του ’80 ως ντράμερ στο συγκρότημα Scream. Το 1990 ενσωματώθηκε στο grunge συγκρότημα Nirvana ως ντράμερ. Μετά το θάνατο του Kurt Cobain το 1994 σχημάτισε τους Foo Fighters. Το όνομα του έχει συνδεθεί επίσης με τους Queens of the Stone Age. Το 2009 μαζί με τους John Paul Jones των Led Zeppelin και τον Josh Homme των Queens of the Stone Age, σχημάτισαν το supergroup Them Crooked Vultures. Ο Dave Grohl θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες μουσικές προσωπικότητες των νεότερων χρόνων.
 1993, Σε μια συνέντευξη του στο BBC Radio 5 ο Black Francis, τραγουδιστής και κιθαρίστας των Pixies, ανακοινώνει την διάλυση του συγκροτήματος. Τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ δεν γνωρίζουν τίποτα. Μάλιστα κάποιοι θα το πληροφορηθούν λίγο αργότερα με φαξ…
 2010, Πέθανε ο Bobby Charles σε ηλικία 71 ετών στο σπίτι του κοντά στην Αμπεβίλ της Λουιζιάνα. Είναι ο δημιουργός του τραγουδιού “See You Later, Alligator” που έγινε γνωστό από τους Bill Haley & His Comets, έγραψε επίσης το “Walking to New Orleans” για τονFats Domino. Αν και λευκός, λόγω του ιδιαίτερου ερμηνευτικού του στυλ, συχνά τον μπέρδευαν με έγχρωμο τραγουδιστή. Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως οι Fats Domino, Dr. John, Bob Dylan κ.α.
Share this article :
#htmlcaption1 Go UP! Pure Javascript. No jQuery. No flash. #htmlcaption2 Stay Connected

Επιλογή Τραγουδιών

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Studio Super Sonic - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger