Πρόσφατες Αναρτήσεις :
Internet Radio from Johny HiFI... . Σε τακτά χρονικά διαστήματα και όποτε οι υποχρεώσεις μας το επιτρέπουν, ανοίγουμε τα μουσικά μας πανιά , με ξεχωριστή μουσική, όλων των γενεών και των προτιμήσεων. http://supersonic.listen2myshow.com/

.

.
Home » » Μαμά με σπάνια μορφή καρκίνου κάνει «πάρτι χορού» στο νοσοκομείο και....

Μαμά με σπάνια μορφή καρκίνου κάνει «πάρτι χορού» στο νοσοκομείο και....

{[['']]}
....εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους με «το μυστικό ξόρκι» της χημειοθεραπείας



Πρόσφατα, φαίνεται ότι παντού υπάρχει ένα βίντεο από κάποιον που χορεύει το «Juju on That Beat» το τραγούδι και τον χορό, που έχει μετατραπεί σε πρόκληση. Τώρα έχουμε ένα άλλο «Juju on That Beat» βίντεο για να σας δείξουμε… αλλά αυτό είναι εντελώς μοναδικό.
Στο βίντεο, η Ana-Alecia Ayala και η φίλη της Danielle Andrus, χορεύουν σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου στο Baylor T. Boone Bickens Cancer Hospital.
Τον Δεκέμβριο του 2015, η Ana διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή σαρκώματος της μήτρας που ονομάζεται ραβδομυοσάρκωμα. Η σύζυγος και μητέρα μιας 3χρονης μικρής υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία από τον Ιανουάριο του 2016. Όμως, παρά την ασθένεια, η Ana έχει μια καταπληκτική στάση.

«Ποιος λέει ότι ο καρκίνος και η χημειοθεραπεία πρέπει να σας πάρει από κάτω;» η Ana έγραψε στην λεζάντα του βίντεο που ακολουθεί. «Εμείς θα γελάσουμε τελευταίοι!! Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι ο χορός και το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο!!»
Δείτε το βίντεο:


Share this article :
#htmlcaption1 Go UP! Pure Javascript. No jQuery. No flash. #htmlcaption2 Stay Connected

Επιλογή Τραγουδιών

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Studio Super Sonic - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger