Πρόσφατες Αναρτήσεις :
Internet Radio from Johny HiFI... . Σε τακτά χρονικά διαστήματα και όποτε οι υποχρεώσεις μας το επιτρέπουν, ανοίγουμε τα μουσικά μας πανιά , με ξεχωριστή μουσική, όλων των γενεών και των προτιμήσεων. http://supersonic.listen2myshow.com/

.

.
Home » » Σαν σήμερα 23 Δεκεμβρίου!

Σαν σήμερα 23 Δεκεμβρίου!

{[['']]}
Σαν σήμερα to 1989 το τραγούδι του είναι στην Νο. 1 θέση του Billboard Hot 100.



1929, Γεννήθηκε ο Chet Baker στο Γέιλ της  Οκλαχόμα. Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως Gerry Mulligan, Russ Freeman, Elvis Costello κ.α. Θεωρείται σύμβολο της ”cool school jazz” της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ.
1935, Γεννήθηκε η Esther Phillips στο Γκάλβεστον του Τέξας. Η Phillips εκτός από R&B, τραγουδούσε και pop, country, jazz, blues και soul μουσική με δικό της ξεχωριστό στυλ. Μεγάλη της επιτυχία το τραγούδι “Release Me” το 1962.
1941, Γεννήθηκε ο Tim Hardin στό Γιουτζίν του Όρεγκον. Από τα πιο γνωστά του τραγούδια το “Reason to Believe” το οποίο εκτελέστηκε από πολλούς καλλιτέχνες, ένας από αυτούς ήταν ο Rod Stewart, και το “If I Were a Carpenter” σε εκτελέσεις μεταξύ άλλων των Bobby Darin, Johnny Cash, και Robert Plant.
1946, Γεννήθηκε ο Ariel Bender, κιθαρίστας των Mott the Hoople, στο Evesham της Αγγλίας. Υπήρξε κιθαρίστας στους Spooky Tooth και για ένα μικρό διάστημα στους Stealers Wheel.
1956, Γεννήθηκε ο Dave Murray, μέλος της heavy metal μπάντας Iron Maiden, στο Έντμοντον του Λονδίνου.
1961,  Το τραγούδι “The Lion Sleeps Tonight” των The Tokens βρίσκεται στη θέση No 1 του Billboard Hot 100. Το folk τραγούδι είναι το πρώτο Αφρικανικό τραγούδι που φτάνει σε αυτήν την θέση στα Αμερικάνικα charts.
1964, Κατά την διάρκεια πτήσης από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια στο Χιούστον του Τέξας ο Brian Wilson, μουσικός και βασικός τραγουδοποιός του συγκροτήματος The Beach Boys, παθαίνει νευρικό κλονισμό. Για τις επόμενες προγραμματισμένες συναυλίες του συγκροτήματος θα αντικατασταθεί από τον Glen Campbell.
1969, Κατά την διάρκεια της διαμονής τους στο Καναδά, ο John Lennon και η Yoko Ono συναντιούνται με τον πρωθυπουργό Pierre Trudeau και συζητούν μεταξύ άλλων και θέματα κατάχρησης ναρκωτικών με τον υπουργό υγείας John Munro.
1972, Η εβδομηντάλεπτη ταινία “Imagine” των John Lennon και Yoko Ono κάνει πρεμιέρα στην κρατική τηλεόραση. Οι περισσότερες σκηνές γυρίστηκαν στην οικία τους στο Tittenhurst Park στο Άσκοτ της Αγγλίας. Όλα τα τραγούδια από το άλμπουμ “Imagine” του Lennon περιλαμβάνονται στο soundtrack, καθώς και τα τραγούδια “Mrs. Lennon” και “Don’t Count The Waves” από το άλμπουμ “Fly” της Ono.
1987, Μετά από υπερβολική δόση ηρωίνης και κατά την μεταφορά του σε νοσοκομείο μέσα στο ασθενοφόρο, ο Nikki Sixx των Mötley Crüe δηλώθηκε νεκρός όταν σταμάτησε να χτυπά η καρδιά του για δυο λεπτά. Του έκαναν δυο ενέσεις αδρεναλίνη στο στήθος για να τον συνεφέρουν. Το συμβάν ήταν η έμπνευση για το τραγούδι “Kickstart my Heart”.
1989, Το τραγούδι “Another Day In Paradise” του Phil Collins βρίσκεται στη θέση Νο 1 του Billboard Hot 100. Είναι μέρος του άλμπουμ “…But Seriously” που κυκλοφόρησε στις 9 Οκτωβρίου του 1989. Στην τελετή απονομής των Brit Awards το 1990 θα κερδίσει το βραβείο “Best British Single”.
2006, Ανακοινώνεται ότι ο Βρετανός πρεσβευτής στην Ιρλανδία David Reddaway θα δώσει στον Bono, μέλος του rock συγκροτήματος U2, τον τιμητικό τίτλο “Επίτιμος Ιππότης” για την προσφορά του στην μουσική βιομηχανία και για το ανθρωπιστικό του έργο. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Βρετανική πρεσβεία στην Ιρλανδία λίγες ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά.


Share this article :
#htmlcaption1 Go UP! Pure Javascript. No jQuery. No flash. #htmlcaption2 Stay Connected

Επιλογή Τραγουδιών

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Studio Super Sonic - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger